آبگرمکن

انواع آبگرمکن

کاربرد آبگرمکن‌ بر کسی پوشیده نیست اما یکی از دلایلی که با وجود تولید پکیج همچنان از آبگرمکن استفاده می‌شود، قیمت پایین‌تر آبگرمکن در مقایسه با پکیج است. نکته دیگر هم اینکه شرکت‌های تولیدکننده تلاش کرده‌اند تا آبگرمکن‌های جدیدشان را بسیار پیشرفته‌تر و در مدل‌های متنوع با کاربری متفاوت تولید کنند. آبگرمکن‌ها معمولاً با گاز کار می‌کنند و با استفاده از سوزاندن گاز آب را گرم می‌کنند و به‌صورت کلی از لحاظ نوع مخزن و سوخت انواع مخنلفی دارند که شامل انواع زیر می‌شوند:

...

انواع آبگرمکن

کاربرد آبگرمکن‌ بر کسی پوشیده نیست اما یکی از دلایلی که با وجود تولید پکیج همچنان از آبگرمکن استفاده می‌شود، قیمت پایین‌تر آبگرمکن در مقایسه با پکیج است. نکته دیگر هم اینکه شرکت‌های تولیدکننده تلاش کرده‌اند تا آبگرمکن‌های جدیدشان را بسیار پیشرفته‌تر و در مدل‌های متنوع با کاربری متفاوت تولید کنند. آبگرمکن‌ها معمولاً با گاز کار می‌کنند و با استفاده از سوزاندن گاز آب را گرم می‌کنند و به‌صورت کلی از لحاظ نوع مخزن و سوخت انواع مخنلفی دارند که شامل انواع زیر می‌شوند:

انواع آبگرمکن

آبگرمکن‌ها از نظر سوخت مصرفی به آبگرمکن برقی، گازی یا گازوئیلی، خورشیدی، زغالی، نفتی و... تقسیم می‌شوند.

آبگرمکن برقی:

این نوع آبگرمکن‌ها به دلیل قیمت بالای برق هزینه بیشتری دارد ولی کم‌خطر محسوب می‌شود و ایمنی بیشتری دارد.

آبگرمکن گازی:

آبگرمکن‌ها گازی به دلیل ارزان بودن گاز، بیشتر مورد استقبال قرار گرفته و در بین مردم محبوب‌ترند؛ اما آبگرمکن‌های گازی در صورت خرابی و نشت گاز باعث بروز صدمات و حتی مرگ خواهند شد. 

سایر آبگرمکن‌ها:

امروزه آبگرمکن‌های گازی و برقی بیشتر استفاده می‌شود و کمتر از آبگرمکن‌ها خورشیدی یا زغالی استفاده می‌شود. آبگرم‌کن‌های مخزن دار نسبت به آبگرمکن‌های دیواری مزیت‌هایی دارند که باعث افزایش محبوبیت آبگرمکن‌های مخزن دار در بین مردم شده است؛ دلیل برتری آبگرمکن‌های مخزن دار این است که می‌توان از طریق تنظیم‌کننده تعبیه شده در دستگاه، دمای آب را تغییر داد که همین امر سبب افزایش عمر دستگاه هم خواهد شد. آبگرمکن‌های مخزن‌دار فشار آب را کم نمی‌کنند و به همین دلیل رسوب کمتری در آن‌ها جمع می‌شود. آبگرمکن‌های دیواری نیز مزیت‌هایی نسبت به آبگرمکن‌های مخزن دار دارند که از این میان می‌توان به امکان تنظیم دمای آب بصورت اتوماتیک اشاره کرد که این موضوع آسودگی خاطر اهل خانه را به همراه خواهد داشت.

نحوه کار آبگرمکن‌ گازی

آبگرمکن‌های گازی کاربری بسیار ساده‌ای دارند و خیلی سریع آب را گرم می‌کنند. عملکرد آن‌‌ها هم به این‌صورت است که پس از باز کردن راه لوله آب، آبگرمکن دستگاه روشن شده و آب را توسط مبدلی از جنس مس گرم می‌کند. برای شروع به کار آبگرمکن نیاز است که آب فشار قوی داشته باشد. یکی از مواردی که حتماً باید رعایت کنید این است که ایمنی دستگاه آبگرمکن را چک کنید و از اتصالات مطمئن شوید؛ چون با سوختن گاز کربن منواکسید تولید می‌شود که بسیار سمی است. به دلیل اینکه آبگرمکن گازی اکسیژن زیادی نیاز دارد، نمی‌توان آن را برای فضاهای کوچک استفاده کرد و این یکی از معایب آبگرمکن‌های گازی نسبت به آبگرمکن‌های برقی به حساب می‌آید که درصورت استفاده ممکن است باعث مسمومیت افراد خانه شود.

مزایای آبگرمکن‌ گازی:

نصب سریع و آسان
هزینه بسیار کم (به دلیل استفاده از گاز به‌عنوان سوخت)
کارکرد با صدای کم
اشغال فضای کم‌تر (مناسب برای خانه‌های بالای 60 مترمربع)


اجزای داخلی آبگرمکن گازی:

فن احتراق
سوییچ فشار هوا
ترموستات
مبدل حرارت (چدنی یا مسی)
الکترود حس کننده
الکترود جرقه
برد کنترل هوشمند (برای تنظیم خودکار و اتوماتیک دمای آب)
دریچه گاز


نکات مهم در خرید آبگرمکن‌:

اولین و مهمترین نکته قبل از استفاده آبگرمکن، دور کردن مواد اشتعال‌زا مثل نفت و بنزین از کنار آبگرمکن است. مورد بعدی چک کردن نمایشگر درجه حرارت دما است؛ درصورتی‌که کار نمی‌کند آن را عوض کنید و پس از آن دستگیره شیر را با رعایت ایمنی باز کنید تا کمی آب گرم از آن خارج شود و پس از آن شیر را ببندید. هر ماه این کار را تکرار کنید تا از سلامت شیر آبگرمکن مطمئن شوید.

نکاتی برای افزایش طول عمر آبگرمکن و بهینه‌سازی مصرف آن

- آبگرمکن خریداری شده باید با فضای خانه متناسب باشد مثلاً برای فضاهای کوچک از آبگرمکن‌های برقی استفاده کنید چون هم کوچک‌تر هستند و هم نیاز به جای زیادی برای نصب ندارد.

- اگر در منطقه‌ای هستید که فشار آب کم است به دنبال آبگرمکن‌هایی باشید که با فشار کم آب هم کار می‌کنند.

- آبگرمکن‌ها تنوع بالایی دارند ازجمله دیواری، زمینی و ایستاده؛ برای همین نسبت به شرایط خانه نوع مناسب را انتخاب کنید.

- حتماً قبل از خرید آبگرمکن به نشان استاندارد بر روی آن توجه کنید؛ چون اگر استاندارد نباشد می‌تواند آسیب‌های جبران‌ناپذیری را وارد کند و همچنین مصرف گاز خانه شما را بالا ببرد.

- می‌توانید برای ایمنی بیشتر و کاهش مصرف، مخزن آبگرمکن را با استفاده از پشم شیشه عایق کنید.
 

عملکرد آبگرمکن برقی: 
آبگرمکن‌های برقی مخزن‌دار هستند. در مجاورت این مخزن یک المنت وجود دارد که باعث گرم شدن آب درون مخزن می‌شود. دمای آب درون مخزن توسط ترموستاتی که در پایین مخزن وجود دارد تعیین می‌شود و معمولاً این آبگرمکن‌ها برای مغازه و ادارات مناسب است. معمولاً در آبگرمکن‌های برقی از المنت‌های 1.5 تا 2 وات استفاده می‌شود که بسته به حجم مخزن می‌تواند کمتر یا بیشتر شود. آبگرمکن‌های برقی بیشتر در مکان‌هایی کاربرد دارند که حمام ندارند.

 

اجزای داخلی آبگرمکن برقی:

مخزن
لوله آب
درجه ترموستات
المنت
لوله خروج آب گرم
شیر تخلیه
شیر اطمینان یا همان شیر سرریز
ورودی آب سرد
کابل برقی
 

آبگرمکن‌های دیواری مخزن آب‌گرم ظرفیت‌های مختلفی دارند و دودکش گاز خروجی، شمعک آیونایزر و ... از جمله امکانات این دستگاه‌ها است. کلیه آبگرم‌کن‌های دیواری گازی و برقی در وب‌سایت تخصصی تأسیسات با گارانتی و خدمات پس از فروش نمایندگان رسمی و اصلی عرضه می‌شوند و دارای گارانتی طبق دستورالعمل شرکت اصلی هستند. شما می‌توانید به‌راحتی از این سایت آبگرمکن موردنظر خود را انتخاب و خریداری کنید.

ویژگی ها

آب گرم فوری و دائم بدلبل گرمایش لحظه ای آب قیمت مناسب بنسبت به دستگاه های پکیج مدل های دارای مخزن آبگرم جهت چند شیر همزمان
سهولت در تامین قطعات و جابجایی کارکرد با حداقل فشار در جریان نصب و نگهداری آسان 
بیشتر کمتر
نمایش 1 تا 20 از 154 مورد